(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Hovězí na paprice v papiňáku - rozpadá se

Potřebné ingredience
hovězí maso (dávám přední), cibule, červená paprika, sůl, pepř, kmín, gulášové koření, hotová tmavá jíška.
Postup přípravy
V papiňáku si rozehřeju olej a na něm si orestuju cibuli na půlkolečka a červenou papriku na nudličky (z papriky proužky, a ty dám ještě na půl). Maso si nakrájím na velké kostky (opravdu dost velké), osolím,opepřím a posypu kmínem. Přidám do papiňáku a nechám chvíli zatáhnout.
Potom podleju vodou (dost) a papiňák zavřu. Dělám asi 3/4 hodiny až hodinu.
Potom zahustím hotovou tmavou jíškou a případně dochutím ještě solí, pepřem a troškou gulášového koření.
Maso se úplně krásně rozpadá.
Jako příloha je výborná rýže. Na fotce mám variantu s hranolkama, taky dobré.
Potom podleju vodou (dost) a papiňák zavřu. Dělám asi 3/4 hodiny až hodinu.
Potom zahustím hotovou tmavou jíškou a případně dochutím ještě solí, pepřem a troškou gulášového koření.
Maso se úplně krásně rozpadá.
Jako příloha je výborná rýže. Na fotce mám variantu s hranolkama, taky dobré.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

lomačka
(upraveno)
9. 12. 2012, 16:12
jestli máš ráda česnek tak si ho přidej zase to má jinej šmak

nahlásit
petazeli
(upraveno)
11. 11. 2013, 21:24
@lomačka
díky za tip

nahlásit