(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Tvarohový dvoupatrák s čerstvým ovocem
Potřebné ingredience
čokoládový korpus, tvarohový želatinový krém, ostružinový džem, jahody, borůvky, víno a kiwi, boky mléčný marcipán
Postup přípravy
měl 4.8kg....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ssonda
(upraveno)
29. 3. 2012, 17:56
Krásná práce
ladika
(upraveno)
29. 3. 2012, 20:14
@ssonda
Tedy Soni, od Vás to dvojnásob potěší!
Komůrče
(upraveno)
29. 3. 2012, 17:53
nádhernéééééé,hned bych si kousla
gonzar
(upraveno)
28. 3. 2012, 17:45
To je nádhera a dokonalost.
ladika
(upraveno)
29. 3. 2012, 9:49
@gonzar
DĚKUJI moc VŠEM za chválu, to fakt potěší!!!
hanys77
(upraveno)
28. 3. 2012, 12:36
Nádhera
žingi
(upraveno)
28. 3. 2012, 11:07
nádhera
lajdák007
(upraveno)
28. 3. 2012, 11:02
blanuse
(upraveno)
27. 3. 2012, 20:38
ten je ale parádní
anešis
(upraveno)
27. 3. 2012, 17:21
a ten marcipán vám na tom želatinovém krému neteče? A ani tam, kde je na něm ta šlehačka?? Já s tím měla vždycky špatnou zkušenost Máte ho krásný
ladika
(upraveno)
27. 3. 2012, 20:12
@anešis
pod marcipán jsem mázla lehce klasický pudinkový krém, a zdobení není šlehačka je to taky tvaroh..díky moc za chválu
Tyna12
(upraveno)
27. 3. 2012, 17:20
malinka 25
(upraveno)
27. 3. 2012, 17:05
Teeeda,tak ten bych si dala
sburicova
(upraveno)
27. 3. 2012, 16:27
chalupnicka
(upraveno)
27. 3. 2012, 14:03
úžasný