Marinované maso se zeleninou
Potřebné ingredience
Řízky (mám vepřové, ale mohou být v podstatě jakékoliv), zelenina podle chuti (já dala zmraženou směs), 5 žampiónů, 100g sýra. Marináda: 4 lžíce oleje, lžíce sójové omáčky, lžička grilovacího koření, jemně nasekaná cibule
Postup přípravy
K tomu se hodí vše z brambor. My měly s americkým bramborem.
Maso naložíme do marinády
Obalíme v mouce a opečeme na troše oleje.
Ve výpečku orestujeme žampiony a zeleninu
Do zapékací mísy dáme orestovanou zeleninu se žampiony a na ní položíme maso. Vše posypeme nastrouhaným sýrem
Vytaženo z trouby
Americké brambory dělám tak, že syrové brambory nakrájím na plátky. Dáme na plech s pečícím papírem, na který jsme dali olej . Brambory trochu osolíme a dáme koření na americké brambory. Navrch dáme plátky másla.
Pečeme na 180°C dozlatova. Já jsem na ně trošku zapomněla a měly jsme je připálenější, ale i tak byly moc dobré.
DObrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé