(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Ovesná kaše s jahodami a zakysanou smetanou
Potřebné ingredience
400 ml mléka.400 ml vody,14 plných lžic vloček(Bio-jsou nejlepší),špetku soli,2 lžíce cukru,čerstvé jahody dle chuti,kelímek krémové zakysané smetany
Postup přípravy
Do kastrolu dáme vodu a odměříme vločky-necháme asi půl hodiny stát.Pak přilijeme mléko,osolíme,osladíme a vaříme do zhoustnutí-zhruba 6-10 minut.
Ovesnou kaši rozdělíme do misek, na vrch dáme lžíci zakysané smetany a ozdobíme na plátky nakrájenými jahodami.
Ovesnou kaši rozdělíme do misek, na vrch dáme lžíci zakysané smetany a ozdobíme na plátky nakrájenými jahodami.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé