Jahodový řez
Potřebné ingredience
Upečeme si běžný piškotový korpus.Můžeme ho upéct na plech nebo do kulaté formy. Náplň: 50ml vody, 1 sáček želatiny, 500g tvarohu, 80ml citr. šťávy, 250g čerstvých jahod nebo malin, 100g cukru, 1 rostlinná šlehačka.
Postup přípravy
Jahody si rozmixujeme na menší kousky.
Smícháme tvaroh , cukr a citronovou šťávu. V trošce vody necháme nabobtnat želatinu a mezitím si ušleháme šlehačku.Želatinu trochu zahřejeme , aby se nám rozpustila a vmícháme do tvarohu , přidáme rozmixované jahody a zlehka vmícháme šlehačku. Směs rozetřeme na připravený a vychlazený korpus a uhladíme. Dáme vychladit do lednička a podle fantazie ozdobíme :)
Smícháme tvaroh , cukr a citronovou šťávu. V trošce vody necháme nabobtnat želatinu a mezitím si ušleháme šlehačku.Želatinu trochu zahřejeme , aby se nám rozpustila a vmícháme do tvarohu , přidáme rozmixované jahody a zlehka vmícháme šlehačku. Směs rozetřeme na připravený a vychlazený korpus a uhladíme. Dáme vychladit do lednička a podle fantazie ozdobíme :)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé