(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Dušené fazolky na smetaně-DĚKUJI LENCE
Potřebné ingredience
Suroviny: 1 konzerva naložených fazolových lusků i s nálevem, 1 kelímek (250ml) smetany 12%, hladkou mouku podle potřeby, sůl, pepř, sladká paprika .JÁ JEŠTE UVAŘILA HOVEZÍ MASO
Postup přípravy
Postup
Uděláme si jíšku, přisypeme trochu sladké papriky, přidáme lusky i s nálevem(NEDALA NÁLEV ALE VÝVAR Z MASA), povaříme, přidáme sůl, trošku pepře a nakonec smetanu. Podáváme s houskovým knedlíkem.
Uděláme si jíšku, přisypeme trochu sladké papriky, přidáme lusky i s nálevem(NEDALA NÁLEV ALE VÝVAR Z MASA), povaříme, přidáme sůl, trošku pepře a nakonec smetanu. Podáváme s houskovým knedlíkem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ajkammm
(upraveno)
4. 3. 2012, 14:16
vyzkouším
LJENOCKA
(upraveno)
4. 3. 2012, 11:53
tahle omáčka je moc dobrááááá,miluju omáčky