Helma
Potřebné ingredience
Světlý korpus, pařížská šlehačka, broskvový krém, pudinkovo - máslový krém, banány, broskve, marmeláda, potah koupená potahovací černá hmota, pravý marcipán, váha 3,2kg
Postup přípravy
x
x
x
x
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
:-D :-)
(upraveno)
4. 3. 2012, 16:04
helma je naprosto úžasná!! můžuse zeptat, jak jstedocílila tak nádherné černé? I přesto, že používám gelové barvičky,obarví se mispíše na šedivou...
Alinka2
(upraveno)
4. 3. 2012, 18:43
@:-D :-)
Děkuji, je to napsané u přísad. Protože se mi také špatně obarvuje na černou, vyzkoušela jsem kupovanou černou hmotu. Je super černá, krásně se s ní pracuje, ale chuťově tedy nic moc, taková sladká žvejkačka . Já když chci obarvit hmotu na černou, dělám to tak, že nejdřív dám kakao, pak přidám trochu modré a trochu zelené barvy a pak až teprve černou. Černá mi z toho vždy vyjde krásná, ale je to tedy práce. Tohle bylo rychlejší
:-D :-)
(upraveno)
5. 3. 2012, 8:28
@Alinka2
děkuji za radu, jsem alespoň o něcochytřejší
HHaannuullee
(upraveno)
3. 3. 2012, 17:13