HRK-HRK OLÉ višňovo kokosové řezy - Dr.Oetker
Potřebné ingredience
Na těsto: 4 vejce 150 g moučkového cukru 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker 220 g polohrubé mouky ½ balíčku Kypřicího prášku do pečiva Dr.Oetker 1 zarovnaná PL kakaa 100 ml mléka Na potření: 4 zarovnané PL višňového džemu Na náplň: 1 kompot višní bez pecek (hmotnost po odkapání 350 g) 600 ml studeného mléka 2 balíčky Créme Olé pudingu bez vaření s kokosovou příchutí Dr.Oetker 500 g měkkého tvarohu 100 g moučkového cukru Na posypání: 3 zarovnané PL strouhaného kokosu Ještě potřebujeme: plech na pečení (30 x 40 cm) sítko
Postup přípravy
Těsto nalijeme do vymazaného a moukou vysypaného plechu, vložíme do trouby a pečeme.
Elektrická trouba: 200°C (předehřátá)
Horkovzdušná trouba: 180°C (předehřátá)
Plynová trouba: stupeň 2-3 (předehřátá)
Doba pečení: asi 20 minut
Korpus necháme vychladnout a potřeme džemem.ja davam malinovy,protoze višňový nemám ,)
Na přípravu náplně necháme višně odkapat na sítku. Obě créme olé vyšleháme elektrickým ručním šlehačem s mlékem podle návodu. Tvaroh s cukrem vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni dohladka a obě směsi zašleháme dohromady.
Polovinu náplně natřeme na korpus s džemem, poklademe višněmi, navršíme druhou polovinu náplně a rozetřeme.
Posypeme kokosem a dáme asi na 1 hodinu ztuhnout do chladničky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé