(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Kejda
Potřebné ingredience
cibule sádlo špekáčky, točený salám apod. fazole v plechovce brambory smetana hl.mouka sl. paprika, kmín, sůl
Postup přípravy
Cibulku zpěníme na sádle, na to dáme na kostičky nakrájený salám, přidáme sl. papriku, kmín, sůl, zalijeme vodou, přidáme brambory na kostičky. Zahustíme moukou rozšlehanou ve smetaně a povaříme. Ke konci přidáme fazole z plechovky. Můžou být v rajské omáčce, v chilli omáčce, podle chuti.
S čerstvým rohlíkem nemá chybu.
S čerstvým rohlíkem nemá chybu.
SALÁM DÁME NA CIBULKU
brambory na kostičky
zahustíme moukou rozmíchanou ve šlehačce....
přidáme fazole......dneska jsem dala tyhle....
hotovo dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
hheellaa
(upraveno)
28. 7. 2006, 21:15
Tak tohle u nás frčí, přidávám ještě na chuť česnek a místo fazolí fazolkové lusky, ale vaši kombinaci určitě vyzkouším
bubík4
(upraveno)
28. 7. 2006, 22:30
@hheellaa
Jé to jsem ráda, že vám to chutná. Vyzkoušejte a napište, jestli to mělo úspěch