(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Segedínský guláš
Potřebné ingredience
vepřové maso,ml.sladká paprika,kmín, kys.zelí, bobkový list,zakysaná smetana,pikantní klobáska,sul,pepř,masox,cibule.
Postup přípravy
vepřové maso na kostky,cibuli na jemno,prvně osmažíme cibuli,opečeme klobásku s masem a dlouho opekáme až pustí štávu klobásku vyndáme maso zasipeme paprikou,osolíme,opepříme a přidáme masox zalijeme vodou a necháme dusit do měkka, ve druhém kastrolku uvaříme zelí osmažíme cibulku pak dáme zelí,kmín,bobkový list osolíme a vaříme.
Když máme měkké maso přídáme k němu zelí a klobásku,dochutíme a nakonec smetanu,nejlé pe je nechat přez noc odležet aby to chytlo chut klobásky je moc dobrý
Když máme měkké maso přídáme k němu zelí a klobásku,dochutíme a nakonec smetanu,nejlé pe je nechat přez noc odležet aby to chytlo chut klobásky je moc dobrý
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Sindy1
(upraveno)
13. 11. 2016, 11:12
Díky za recept Kamča G.