(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Bramborové pusinky
Potřebné ingredience
brambory, sůl, máslo, mléko, petrželka
Postup přípravy
Brambory oloupeme a dáme vařit v osolené vodě. Slijeme je, přidáme kousek másla, vařící mléko a ušleháme el. ručním šlehačem - na hustou pevnou bramborovou kaši. Přidáme trochu petrželky (nebo pažitky) Tu nandáme do zdobícího sáčku se zdobičkou s velkým otvorem. Na plech s pečícím papírem nastříkáme pusinky a dáme péci do trouby při 250 st. Jsou hotové, když jsou krásně zlatavé,.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Moselka
(upraveno)
29. 2. 2012, 20:18
Zkusila jsem, ale všechny se mi rozplizly, nevíte kde je chyba?
eliastepa
(upraveno)
1. 3. 2012, 18:10
@Moselka
No to nevím, možná moc řídká bramborová kaše .ale určitě né tím, jak píše paní níž - že nejsou slepené - také jsem je pekla bez solamilu a sýra (nevidím důvod, proč do br. kaše přidávat škrob! ). a vypadají takto.
dolik76
(upraveno)
29. 2. 2012, 20:21
@Moselka
Protože nejsou ničím spojené, zkuste tyto http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=124375&user=63037
ajkammm
(upraveno)
26. 2. 2012, 16:27