Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

"Švejžužu"

0.0
"Švejžužu"

Potřebné ingredience

vepřová kýta
2 žloutky
sádlo
glutasol
škrob
sůl
sojovka
pepř
hlávkové zelí
feferonky
bílé víno
ocet
zázvor
čínské houbičky

Postup přípravy

Maso, žloutky, škrob, sůl, glutasol, víno, sojovku a zázvor zamícháme dohromady v misce. 2 lžíce vína, sojovku, ocet, škrob a vodu nebo vývar smícháme = šťáva na zahuštění jídla.
Feferonky opečeme na oleji a opepříme. Po chvíli slijeme (scedíme - olej nevylévat!!)

Na sádle opečeme maso nakrájené na tenké plátky (naložené ve směsi!), scedíme, vytřeme pánev od omastku. Dáme do téže pánve kapku oleje, na to spařené na kostky nakrájené zelí, pak maso, čili papričky - opečené scezené bez oleje, čínské houbičky, zalijeme směsí na zahuštění.

Podáváme s rýží.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie