(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
"Švejžužu"
Potřebné ingredience
vepřová kýta
2 žloutky
sádlo
glutasol
škrob
sůl
sojovka
pepř
hlávkové zelí
feferonky
bílé víno
ocet
zázvor
čínské houbičky
Postup přípravy
Maso, žloutky, škrob, sůl, glutasol, víno, sojovku a zázvor zamícháme dohromady v misce. 2 lžíce vína, sojovku, ocet, škrob a vodu nebo vývar smícháme = šťáva na zahuštění jídla.
Feferonky opečeme na oleji a opepříme. Po chvíli slijeme (scedíme - olej nevylévat!!)
Na sádle opečeme maso nakrájené na tenké plátky (naložené ve směsi!), scedíme, vytřeme pánev od omastku. Dáme do téže pánve kapku oleje, na to spařené na kostky nakrájené zelí, pak maso, čili papričky - opečené scezené bez oleje, čínské houbičky, zalijeme směsí na zahuštění.
Podáváme s rýží.
Feferonky opečeme na oleji a opepříme. Po chvíli slijeme (scedíme - olej nevylévat!!)
Na sádle opečeme maso nakrájené na tenké plátky (naložené ve směsi!), scedíme, vytřeme pánev od omastku. Dáme do téže pánve kapku oleje, na to spařené na kostky nakrájené zelí, pak maso, čili papričky - opečené scezené bez oleje, čínské houbičky, zalijeme směsí na zahuštění.
Podáváme s rýží.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé