(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Rajčata s mozarelou a balzamikovým octem
Potřebné ingredience
Rajčara, mozarela, bazalka, olivový olej, balzamikový ocet
Postup přípravy
. Rajčata a mozarela se nakrájí na tenké plátky a střídavě se naskládají na talíř. Posypou se bazalkou, zakápnou olivovým olejem a balzamikovým octem. Je dobré nechat cca hodinku v pokojové teplotě uležet. Je to super mňamka. My k tomu máme rádi čerstý chléb (semínkový, celozrný, dýňový, slunečnicový....) namazaný se žervé.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
blazken
(upraveno)
5. 3. 2012, 10:57
takto udělaná rajčátka s mozarelou opravdu miluji