Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Míša řezy

0.0
Míša řezy

Potřebné ingredience

Na těsto je potřeba 6 vajec,6 lžič moučkového cukru,2 lžíce oleje,6 lvrchovatých lžic polohrubé mouky,1 lžička prášku do pečiva. Na náplń 1 máslo,20dkg moučkového cukru,1 vanilkový cukr,750g netučného tvarohu ve vaničce. npoleva 20dkg hořké čokolády a 10dkg tuku.

Postup přípravy

Moučkový cukr vyšleháme šlehačem do pěny a pak přidáme ostatní suroviny.Nakonec přidáme sníh do tuha vyšlehaný.Plech si vymažeme kouskem másla a vysypeme hrubou moukou.Na plech vylejeme připravené těsto.Předem si zapneme troubu na 200 stupńů. Do vyhřáté trouby vložíme plech a zatímco se upeče těsto si připravíme náplń.Dáme si do misky tvarohy,cukry a rozehřáté máslo. to vařečkou zamýcháme jen trochu a pak šlehačem domýcháme. Náplń namažeme na vychladlé těsto. rozehřejeme si čokoládu s tukem. nalůejeme na kraj a pak plech zvedmeme a lijeme čokoládu která rovnoměrně stéká po celém plechu.Takže je poleva rovnoměrně rozlejeme.
Dáme tročku ztuhnout do ledničky.Do hrnku s teplou vodou si dáme 2 nožíky a postupně krájíme teplým nožem aby čokoláda nepopraskala.

Přeju dobrou chut doufám že vám budou chutnat stejně jako mě.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie