(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
skládaná buchta podle Marty G. (Egreska)
Potřebné ingredience
3 hrnky polohrubé mouky, 1/4 hrnku cukru krupice, 1/2 kostky droždí, špetka soli, 1/3 hrnku mléka, 50 g másla, 1/4 hrnku teplé vody, 2 vejce. 1/4 hrnku rozpuštěného másla na potírání.
Postup přípravy
Z vykynutého těsta vyválíme plát, který potřeme rozpuštěným máslem a posypeme čokoládou a mandlovými lupínky (nebo čímkoliv jiným - podle chuti). Pokrájíme na 5 pásů, ty položíme na sebe a rozdělíme na 6 částí. Formu vymastíme a pokrájené kousky do ní naskládáme. Necháme ještě kynout. Pečeme asi 30 min na 190 st.
Trochu jsem ji přismahla, ale ta druhá už byla bez chybky!
Trochu jsem ji přismahla, ale ta druhá už byla bez chybky!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé