(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Pražma

Potřebné ingredience
pražma máslo bílé víno sůl limetka rozmarýn česnek
Postup přípravy
Ryby zbavíme vnitřností, šupin. Umyjeme. Nasolíme. Pokapeme limetkou. Do ryb vložíme limetky, rozmarýn. Zabalíme do pečícího papíru, přidáme máslo, bílé víno (já dala lambrusco) a kousek másla. Dáme do trouby. Cca na 220 st. asi na 20 min.
Podáváme s br. kaší posypanou řeřichou.
Podáváme s br. kaší posypanou řeřichou.

očistíme ryby

vložíme limetky, rozmarýn....

dáme do pečícího papíru

zabalíme a dáme péct

a upečeno

nechte si chutnat
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
handaska
(upraveno)
18. 2. 2012, 10:14
Jani, také jsme nedávno dělali pražmu na jiný recept a moc nám chutnala. Koukněte ke mě do alba. Určitě se k ní znovu vrátíme, moc nám chutnala


nahlásit