(recept
si oblíbilo 56 návštěvníků)
Rizoto z mletého - rychlé

Potřebné ingredience
400 g mletého masa,300g rýže,1 cibule,1 kostka masoxu,1 malý raj.protlak,2 lžíce oleje,tymián,sůl.tvrdý sýr,zelená petrželka(nemusí být)
Postup přípravy
V kastrolu rozehřejem olej a na něm necháme zesklovatět pokrájenou cibuli.Přidáme mleté maso a orestujeme .vedle v kastrůlku si připravíme 0,4l vývaru z masoxové kostky,tím orestované maso podlijeme.Pak přidáme propláchnutou rýži,rajský protlak a trochu tymiánu,jemně přisolíme.Celou směs přikryjeme pokličkou a dusíme asi 20 minut /až je rýže měkká/.Nakonec vše promícháme ,můžeme vmíchat jemně posekanou petželku.Podáváme posypané strouhaným sýrem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
P.A.V.L.A
(upraveno)
15. 5. 2019, 21:27

nahlásit

MajkaKi
(upraveno)
14. 5. 2019, 22:01

nahlásit

skorepka82
(upraveno)
25. 6. 2013, 13:06
prave zkousim, jen misto petrzelky jsem dala spenat v granulich (nikdy jsem ho nepouzivala) tak jsem zvedava na vysledek. Ryzeto rada nemam, a uz vubec s mletym, ale na toto se tesim

nahlásit

Andrimka
(upraveno)
18. 3. 2013, 12:27







nahlásit