Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Kuřecí kostky v dijonské omáčce

0.0
Kuřecí kostky v dijonské omáčce

Potřebné ingredience

400g kuřecí maso olej sůl pepř solamyl 0,5 l smetana 33% dijonská hořčice med

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na kousky. Promícháme se lžící solamylu, lžící oleje, sůl, pepř. Může být i směs pepřového koření. Necháme chvilku uležet. Na pánvi osmahneme maso a dáme stranou. Do výpeku přilijeme smetanu a když se začne vařit přidáme podle chuti dijonskou hořčici a med. Někdo má rád více pálive a někdo více nasládlé!
Necháme provařit, omáčka zhoustne a pak přidáme kuřecí maso.

Výborné s hranolkami, rýží nebo s rozpečenými bagetkami.
DOPORUČUJI!!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie