Hovězí vývar s polévkovým strouháním
Potřebné ingredience
hovězí na polévku mražená zelenina sůl,bobkový list,pár kuliček celého pepře na strouhání: 150g hrubé mouky,1vajíčko,trochu vody
Postup přípravy
Nejprve dáme vařit maso ve vodě společně s kořením.
Mezitím si připravíme zavářku - z mouky a vajíčka vytvoříme tvrdší těsto (aby se dobře strouhalo),a nastrouháme na velkém struhadle.Dáme vařit do vroucí vody (zvlášt než polévku).
Do polévkového hrnce přidáme uvařit zeleninu,vyjmeme maso a nakrájíme si ho na kostičky. K zelenině přidáme uvaženou zavářku,krátce povaříme,přidáme nakrájené maso.
Mezitím si připravíme zavářku - z mouky a vajíčka vytvoříme tvrdší těsto (aby se dobře strouhalo),a nastrouháme na velkém struhadle.Dáme vařit do vroucí vody (zvlášt než polévku).
Do polévkového hrnce přidáme uvařit zeleninu,vyjmeme maso a nakrájíme si ho na kostičky. K zelenině přidáme uvaženou zavářku,krátce povaříme,přidáme nakrájené maso.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé