(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Italská selská polévka
Potřebné ingredience
1 cibule, 100g mrkve, 50g celeru, 4 rajčata, 20 g másla, asi 8dl vývaru, sůl, mletý pepř, 50g těstovinové zavářky, strouhaný parmazán (používám Eidam)
Postup přípravy
Rajčata spaříme, oloupeme a drobně nakrájíme. Cibuli, mrkev a celer nakrájíme na kostičky, vše dáme na rozehřáté máslo a zakryté dusíme na mírném plameni 5 minut. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a uvaříme do měkka. Chvíli před koncem varu zavaříme těstoviny. Před podáváním posypeme nastrouhaným sýrem.
(místo čerstvých rajčat se dá použít sterilovaný polotovar, např. od Valfruty)
DOBROU CHUŤ!!!
(místo čerstvých rajčat se dá použít sterilovaný polotovar, např. od Valfruty)
DOBROU CHUŤ!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
irena49
(upraveno)
11. 2. 2008, 9:02
Míšo, mohu se zeptat kdy tam dávate ty rajčata? Není mi jasné, zda je dusite spolu se zeleninou nebo je přidate až ke konci.
MíšaC
(upraveno)
11. 2. 2008, 12:11
@irena49
Dávám je tam spolu s ostatní zeleninou. (asi to v receptu je nešikovně formulované )