(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Rizoto s návodem
Potřebné ingredience
rýže, kousek masa, mražená zelenina, cibulka, kečup, sójová omáčka, grilovací koření, sůl
Postup přípravy
Dáme vařit do osolené vody rýži. Mezitím na pánvi na kapce oleje osmažíme cibuli, přidáme maso a koření a restujeme. Pak přidáme zeleninu dle chuti (já dávám mraženou směs), přidáme sójovku, podle chuti kečup a chvíli mícháme. Na dochucení můžeme přidat podravku, ale v podstatě není nutná.
Když je rýže hotová, tak ji slijeme, dáme do pekáčku a přidáme směs z pánvičky. Zamícháme a dáme zapéct cca na 20minut do trouby na 180°C. Hotové rizoto posypáme strouhaným sýrem.
Když je rýže hotová, tak ji slijeme, dáme do pekáčku a přidáme směs z pánvičky. Zamícháme a dáme zapéct cca na 20minut do trouby na 180°C. Hotové rizoto posypáme strouhaným sýrem.
Uvaříme a scedíme rýži.
Směs z pánvičky smícháme s rýži v pekáčku a dáme do trouby.
Posypeme sýrem a jíme. dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé