(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
OVOCNÁ PŘESNÍDÁVKA S OVESNÝMI VLOČKAMI ... od 7. měsíce dál :-)
Potřebné ingredience
1-2 jablka, 1 hruška, 1/2 mrkve, hrst ovesných vloček, glukopur, citron /pár kapek/, další ovoce dle sezony, chuti a alergie ,-) POZOR - obsahuje lepek, vhodné při ABKM
Postup přípravy
V asi půl litru vody vařím vločky a pokrájenou mrkev, po chvíli přidám oloupané vykrájené ovoce. Vařím asi 15-20 minut. Většinu vody si pak vyvařím /můžete přidat kousíček másla/margarínu/ a vše rozmixuju. Podle chuti a sladkosti ovoce dochutím glukopurem a pár kapkami citronu. Z tohoto množství asi 3 porce. V zimě podávám teplé :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé