Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 26 návštěvníků)

kinder řezy-rychlé,pro děti

0.0
kinder řezy-rychlé,pro děti

Potřebné ingredience

TĚSTO: 7 vajec, 8 pol. lžic cukru krystal, 10 pol. lžic polohrubé mouky, 3 pol. lžíce kakaa, 2 pol. lžíce oleje, 1/4 prášku do pečiva KRÉM: 2 vaničky tvarohu, 1/2 másla, 3 pol. lžíce cukru, pokud máte raději sladší přidejte dle chuti, 1 smetana čokoláda na vaření-stačí kousek

Postup přípravy

POSTUP: celá vajíčka s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme olej, kakao a nakonec mouku s práškem do pečiva dávám tak půlku. Na dva plechy s pečícím papírem nalijeme vždy polovinu těsta. Já jsem dala na vyšší plech, ale klidně můžete použít nižší .. Pečeme při 180°C 10 minut. Jak jde odloupnout papír od těsta máte hotovo.

POTÉ SI PŘIPRAVÍME NÁPLŇ:
Vyšleháme máslo do hladka, přidáme tvaroh a cukr. Šleháme a dle potřeby přidáme smetanu, záleží jaký je tvaroh. Krém by měl mít hladkou, netekoucí konzistenci.
Upečené placky necháme vychladnout, pak z jedné sloupneme papír, namažeme na ni krém a přiklopíme druhpu plackou, stáhneme papír i z druhé. rozpustíme si ve vosdní lázni čokoládu a řezy pocákáme
Necháme v lednici nebo chladnu ztuhnout.
Smazat recept

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Kimburd 20. 9. 2015, 6:40
|:o)
Zrušený účet 18. 2. 2012, 21:15
Milá Ivanko (L) Kinder řezy měli úspěch hlavně u malých sestřenic se jen olizovali a hned byly pryč (zajic) (zajic) (zajic) Mě chutnali strašně moc vynikající už se těším až je zase udělám jen co přijedou na návštěvu (X) (X) Děkuji za super receptík (Y) (L)
hasickaJanina 10. 2. 2012, 18:55
tééééééééééééééééda jsou výýýýýýýýýborné, právě jsem je dodělala a uždíbla...až budou odležené budou vynikající mňam , teď už jen kávičku a můžeme (jidlo)
Zrušený účet 10. 2. 2012, 21:08
@hasickaJanina mi je snědli dlouho jsem je nenechala odležet děti kolem nich chodily jak mlsní kocouři až je snědli ,-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie