Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 28 návštěvníků)

Alobal

0.0
Alobal

Potřebné ingredience

alobal
krkovička
cibule
paprika, rajčata, žampiony,
angl. slanina, paprikový salám
kečup, hořčice, pál. paprika, steak koření, koření na amreické brambory, sůl
brambory

Postup přípravy

Maso naklepeme a nařízneme okraje. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Zeleninu očistíme a nakrájíme. Papriku na nudličky, cibuli a rajčata na kolečka.
Na alobal dáme na kolečka nakrájené syrové brambory. Osolíme. Položíme plátek masa, který jsme okořenili kořením. Přidáme trochu hořčice, poklademe angl. slaninou a salámem. Nandáme navrch papriku, rajče a cibuli. Pokapeme pálivým kečupem. Alobal zabalíme.
Takové balíčky dáme na plech a pečeme tak kolem 200st hodinku. Vše pustí vynikající šťávu, nepřidáváme žádný tuk a maso se rozplývá. V létě je to výborné na ohni.
Dobrou chuť.

Zeleninu, koření a salámy můžeme dle chuti obměňovat.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

fanfán 15. 2. 2008, 14:33
Jojo bylo to moc dobré děkuji (Y) (Y) (Y)
bubík4 15. 2. 2008, 15:46
@fanfán to mě moc těší :-)
fanfán 10. 2. 2008, 12:36
Milá Jano tak už máme alobalové balíčky v troubě tak snad se nám to povede a bude to ňamka. (pl) vypadá to lákavě (Y) (Y) (Y)
bubík4 10. 2. 2008, 17:12
@fanfán JITKO, TAK TO MĚ TĚŠÍ A DOUFÁM, ŽE VÁM CHUTNALO :-) (Y)
Robo 10. 2. 2008, 11:12
Jani, díky za dobrý nápad, sice až na příští víkend, ale určo se bude hodit - znám to, když jsme byly se ségrou malé a dělali to naši - miluju to - říkáme tomu "porce v alobalu" a nejúžasnější jsou ty brambory nacuclé šťávou z masa ;-) - těch bych snědla kamión - krásný den. (L)
bubík4 10. 2. 2008, 17:12
@Robo NENÍ ZA CO. JE TO DOBRŮTKA A V LÉTĚ TO DĚLÁME I NA GRILU VENKU. TAK SI NECHTE CHUTNAT :-) (hello) (hello) (L) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie