(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Salzburské vepřové se zeleninou - podle Babicy - vynikající z jednoho pekáčku
Potřebné ingredience
1 kg bůčku s kůží, 3 stroužky česneku, 2 cibule, 2 petržele, ¼ celeru, 2 mrkve, 3 houby, 5 brambor, zelené lusky, sůl
Postup přípravy
Na bůčku nařízneme kůži na čtverečky. Rozřízneme na 4 plátky a potřeme solí a česnekem. Do kastrůlku dáme na větší kusy nakrájenou zeleninu. Na zeleninu poklademe plátky masa, podlijeme vodou a dáme péct na 180°C na 1 hodinu, pak vypneme a necháme dvacet minut dojít.
Já jsem tento recept dělala jednou a nedávala jsem ty lusky a o česneku si nejsem jistá.
Každopádně jsem měla strach z té dušené zeleniny, že to můj nebude chtít.. Ale byla jsem mile překvapená - o tu zeleninu byla větší bitka než o brambory.:))
všem dobrou chuť:))
Já jsem tento recept dělala jednou a nedávala jsem ty lusky a o česneku si nejsem jistá.
Každopádně jsem měla strach z té dušené zeleniny, že to můj nebude chtít.. Ale byla jsem mile překvapená - o tu zeleninu byla větší bitka než o brambory.:))
všem dobrou chuť:))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Eva Murinova
(upraveno)
15. 11. 2012, 20:30
Cauko, je pol deviatej vecer a prave som dojedla skvely bocik so zeleninkou. Nemohla som odolat. Dakujem za receptik a vrele ho odporucam.
Cherry111
(upraveno)
4. 1. 2013, 16:10
@Eva Murinova
Pěkné odpoledne, Evi, to su moc ráda, že vám chutnalo. Já když jsem to jedla poprvé tak jsem myslela, že sním celý kastrol )) Mějte se krásně, Petra