(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Dušené vepřové maso s jablkovým pyré-DĚKUJI HANIČCE

Potřebné ingredience
Suroviny: 300 g vepřového masa 1 velká cibule 2-3 větší jablka půl kostky masoxu půl lžičky kari sůl cukr
Postup přípravy
Postup
Na rozehřátém tuku zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a vložíme vepřové maso nakrájené na nudličky. Zprudka orestujeme a přidáme na plátky nakrájená a jadřinců zbavená jablka. Dusíme a podléváme horkou vodou. Během dušení přidáme masox, sůl a kari, případně trochu cukru. Vhodnou přílohou je rýže, na kterou naklademe rozdušená jablka.
Na rozehřátém tuku zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a vložíme vepřové maso nakrájené na nudličky. Zprudka orestujeme a přidáme na plátky nakrájená a jadřinců zbavená jablka. Dusíme a podléváme horkou vodou. Během dušení přidáme masox, sůl a kari, případně trochu cukru. Vhodnou přílohou je rýže, na kterou naklademe rozdušená jablka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé