Rybízová celozrnná buchta
Potřebné ingredience
220 hladké celozrnné mouky, 200 hrubé celozrnné mouky, 100 g rozpuštěného tuku Alsanbio, 250g tvarohu, 1 vejce, 100-200 ml sojového nebo rýžového mléka, 100 g třtinového cukru krupice, 1 vajíčko, půl kypřícího prášku bez fosfátů, 1 poctivý vanilkový cukr ( nikoliv ten který je běžně v prodeji a je navoněn ethylvanilinem).Navrch dáme drobení z vloček, Alsan tuku a cukru. Na posyp mám domácí rybíz, cirt. kůru a skořici, místo cukru dávám posyp z ovesného sušeného mléka
Postup přípravy
Jako drobení použijeme vločky + asi 50 g tuku + cukr krupice. Ovoce dávám rybíz + jablíčka, bio citr. kůru a skořici od Sonnentor
Buchta před pečením
ingredience
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé