Pařez pro myslivce
Potřebné ingredience
potahovací hmota smartflex, mramorový korpus, krém Alžírská káva
Postup přípravy
mramorový korpus upečený v srnčím hřbetu půl světlá část a půl tmavá část, rozkrájený a promazaný krémem jako šachovnice
pohled zhora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ašíma
(upraveno)
12. 6. 2015, 22:23
super parez!!
Petajonasova
(upraveno)
30. 1. 2012, 8:13
zdenka54
(upraveno)
29. 1. 2012, 20:20
Kouzelné
vedvo
(upraveno)
29. 1. 2012, 22:16
@zdenka54
děkuju....
blanuse
(upraveno)
29. 1. 2012, 20:00
vedvo
(upraveno)
29. 1. 2012, 22:15
@blanuse
děkuju......
Beruška46
(upraveno)
29. 1. 2012, 13:14
Vypadá dobře
vedvo
(upraveno)
29. 1. 2012, 22:16
@Beruška46
děkuju....