(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Rýže na kari
Potřebné ingredience
Kari, slepičí bujon, 2 pytlíky rýže, 2 menší cibule, olej
Postup přípravy
Uvaříme rýži, necháme odkapat a vysipeme do misky a zamícháme, aby se rýže neslepila. Rozpálíme olej a hodíme tam na kostičky nakrájenou cibulku.Než se nám cibulka osmaží do malé skleničky nalijeme trochu oleje dáme tam tak 1 a půl lžičky kari, půlku bujonu a promícháme. Až cibulka bude narůžovělá nalijeme tam olej smíchaný s kari a bujonem,promícháme s cibulkou a hodíme na to rýži. Pořádně zamícháme a můžeme podávat.
Dobrou chuť ,) :)
Dobrou chuť ,) :)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé