Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Provensálské vepřové

0.0
Provensálské vepřové

Potřebné ingredience

vepř. maso, 2 cibule, 2-3 rajčata, namoč. sušené houby ev. čerstvé žampiony, sklenička vína (jedno jaké, dělám s bílým i s červeným, podle toho, co je zrovna načaté), kousek cukety, 1 zakys. smetana, provensálské koření

Postup přípravy

- na zpěněné cibuli orestuji osol. opepřené maso, po zatáhnutí dusím do poloměkka, pak přidám slité houby, nastrouhaná rajčata, koření, víno a ke konci zahustím nastrouhanou cuketou, přidám zakys. smetanu a nechám přejít varem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie