(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Bučková pomazánka
Potřebné ingredience
buček, sůl, pepř, kmín, koření jak kdo má rád (my dáváme grilovací), ciule, česnek, trocha vody.
Postup přípravy
Bůček nakořeníme, dáme do pekáče, posypeme hojně česnekem a cibulí (záleží také jak kdo má rád), podlijeme asi 2dcl vody a pečeme cca 2-3 hodiny podle velikosti bůčku. Kdyby se voda odpařila, tak trochu dolejeme.
Necháme vychladnout, odkrojíme celou horní tvrdou kůži, bůček rozkrojíme na menší kousky a pomeleme, nebo v rozdrtíme ručním šlehačem i s výpekem, cibulí a česnekem, dosolíme dopepříme a může se jíst.
Necháme vychladnout, odkrojíme celou horní tvrdou kůži, bůček rozkrojíme na menší kousky a pomeleme, nebo v rozdrtíme ručním šlehačem i s výpekem, cibulí a česnekem, dosolíme dopepříme a může se jíst.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé