(recept
si oblíbilo 31 návštěvníků)
Francouzské palačinky crepes
Potřebné ingredience
250g hladké mouky
250ml mléka
250ml perlivé vody
3 vejce
Postup přípravy
Všechny přísady smícháme a pak pečeme super slabé palačinky.
jsou slabé jako papír a výborně chutnají.
Já k nim dělám pomerančovou omáčku:pomerančová šťava, cukr a solamyl-zahřát aby to zhoustlo.
Fakt super, zkuste to
jsou slabé jako papír a výborně chutnají.
Já k nim dělám pomerančovou omáčku:pomerančová šťava, cukr a solamyl-zahřát aby to zhoustlo.
Fakt super, zkuste to
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
radostznakupu
(upraveno)
27. 5. 2011, 13:23
Katko, prosím, pomerančovou šťávou myslíte čerstvou z pomerančů, nebo 100% džus například? Děkuji
NIRI
(upraveno)
26. 5. 2011, 18:57
Výborné taky jsem dělala na sucho.Nejsou mastné ,tenoučké prostě skvělé!!!!!!!!!
acatko
(upraveno)
24. 5. 2011, 11:58
Dělala jsem právě na sucho s Mattoni a vynikající , tenounké jako nikdy před tím a nepřilepily se ani náznakem Super
Janci
(upraveno)
11. 2. 2009, 14:50
Dobrý den Katko, dáváte pod ně nějaký tuk nebo se dají péct nasucho?
zuzaa
(upraveno)
30. 9. 2008, 13:43
Káťo, díky za recept, dneska jsem zkusila vaše palačinky a jsou super, výborné, nadýchané
Alica
(upraveno)
9. 6. 2008, 21:33
Tedy Katko, tyto palačinky jsem díky vám dělala, už dvakrát a jsou naprosto dokonalé.Děkuji za super recept.Alča
kateřinka
(upraveno)
13. 6. 2008, 18:08
@Alica
Děkuji za pochvalu, taky je mám moc ráda
Hanka V.
(upraveno)
17. 1. 2008, 21:04
Tyhle děláme taky a jsou úúúžasné Když nemám perlivou vodu, dávám ochucenou minerálku, nebo obyčejnou žlutou sodovku Důležité jsou ty bublinky a Katka má pravdu palačinky jsou úúžasně dobré. Křehoučké a výborné křupavé okraje hned bych si dala
kateřinka
(upraveno)
18. 1. 2008, 10:24
@Hanka V.
ano je to pravda ty bublinky jsou důležité.