Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept

Obalovaný květák s postupem

0.0
Obalovaný květák s postupem

Potřebné ingredience

Květák. Na obalení: hladká mouka, vejce, strouhanka, sůl

Postup přípravy

Měli v akci veliký květák za 9,90Kč - no nekupte to :o)) Tak jsem z jednoho udělala tři jednoduchá jídla - polévku, na oběd smažený květák s kaší a k večeři květákové placičky s bramborem. Miluji, když při jednom vaření je hotovo jídlo na celý den a ještě zbyde :o)

Celý květák uvaříme ve vodě do měkka. Pak rozebereme na růžičky (já jsem si oddělila třetinu) a obalíme je v trojobalu. Smažíme na oleji.

PS: Nic proti smaženému květáku, ale květákovým placičkám (další můj recept) se nevyrovná.

Uvařené květákové kousky obalíme v trojobalu.

Smažíme.

Osmažené dáváme na ubrousky, aby se "vysál" přebytečný tuk.

Podáváme s kaší, bramborem, hranolky - co kdo má rád...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie