Obalovaný květák s postupem
Potřebné ingredience
Květák. Na obalení: hladká mouka, vejce, strouhanka, sůl
Postup přípravy
Měli v akci veliký květák za 9,90Kč - no nekupte to :o)) Tak jsem z jednoho udělala tři jednoduchá jídla - polévku, na oběd smažený květák s kaší a k večeři květákové placičky s bramborem. Miluji, když při jednom vaření je hotovo jídlo na celý den a ještě zbyde :o)
Celý květák uvaříme ve vodě do měkka. Pak rozebereme na růžičky (já jsem si oddělila třetinu) a obalíme je v trojobalu. Smažíme na oleji.
PS: Nic proti smaženému květáku, ale květákovým placičkám (další můj recept) se nevyrovná.
Celý květák uvaříme ve vodě do měkka. Pak rozebereme na růžičky (já jsem si oddělila třetinu) a obalíme je v trojobalu. Smažíme na oleji.
PS: Nic proti smaženému květáku, ale květákovým placičkám (další můj recept) se nevyrovná.
Uvařené květákové kousky obalíme v trojobalu.
Smažíme.
Osmažené dáváme na ubrousky, aby se "vysál" přebytečný tuk.
Podáváme s kaší, bramborem, hranolky - co kdo má rád...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé