(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
MYSLIVECKÝ GULÁŠ
Potřebné ingredience
600g vepřového masa ( kostky na guláš ) , ale může být i přední hovězí
80g anglické slaniny,
1 větší cibule,
2 lžičky sladké papriky,
10g rajského protlaku,
400g čerstvých hub ( mohou být i žampiony ) ,
majoránka, kmín, sůl, pepř
NA KAŠIŠKU: 2 lžičky hořčice, 1 lžička sekané petrželky, 1 jemně usekaná sterilovaná okurka, špetka citronové kůry, 4 stroužky česneku
Postup přípravy
Na trošce sádla nebo oleje rozškvařímena a osmažíme na kostky nakrájenou anglickou. Pak přidáme krájenou cibulku, osmahneme.Přisypeme sladkou papriku a vmícháme rajsk protlak. Necháme chvíly prohřát. DO základu vložíme maso nakrájené ma kostky, promícháme a zase necháme chvíly prohřívat. Poté osolíme, okořeníme pepřem, kmínem a majoránkou. přidáme nakrájené houby a za občasného podlévání vodou dusíme. Až je masíčko měkké, zahustíme rozmíchanou moukou ve vodě ( já zahušťuju polohrubou ) a necháme provařit.
Úplně nazávěr vmícháme kašičku , kterou jsme se připravili v misce - hořčice, petrželka, okurka,citronová kůra a česnek. A oět necháme chvíli povařit.
A pak už jen dlabeme, protože je to strašně dobrý.
Je lepší udělat si ho den předem, aby se tam ty přísady z kašičky krásně naležely a chutě spojily dohromady.
Úplně nazávěr vmícháme kašičku , kterou jsme se připravili v misce - hořčice, petrželka, okurka,citronová kůra a česnek. A oět necháme chvíli povařit.
A pak už jen dlabeme, protože je to strašně dobrý.
Je lepší udělat si ho den předem, aby se tam ty přísady z kašičky krásně naležely a chutě spojily dohromady.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé