(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
Rybízová buchta
Potřebné ingredience
41 dkg hladké mouky , 3 žloutky , 17 dkg másla , 9 dkg ml.cukru , 5 lžic mléka , 1/2 prášku do pečiva , rybíz
Postup přípravy
Zpracujeme těsto , rozválíme po plechu / nebo namačkáme rukou / , mírně předpečeme na 180st.
Poklademe rybízem , já dávám z mrazáku a nahoru dáme sníh ze 6 bílků a 20dkg cukru a dopečeme.
Dobrou chuť.
Poklademe rybízem , já dávám z mrazáku a nahoru dáme sníh ze 6 bílků a 20dkg cukru a dopečeme.
Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Papicka
(upraveno)
9. 4. 2012, 20:31
NEJLEPŠÍ BUCHTA KTEROU ZNÁM ::::: N E J O B L Í B E Ň E J Š Í
yorksir
(upraveno)
3. 6. 2012, 14:06
@Papicka
Já vím Lucinko , že je to toje oblíbená zase ti ji upeču
sopo
(upraveno)
22. 1. 2012, 13:24
tuto buchtu milujeme Já jen míchám rybíz se sněhem
yorksir
(upraveno)
22. 1. 2012, 16:32
@sopo
Díky Soni , vyzkouším