(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
Svíčková omáčka s hovězím masem a těstovinami od 8. měsíce
Potřebné ingredience
hovězí maso mrkev, petržel (zhruba ve stejném poměru) 2 lžíce bílého jogurtu 1 lžíce drobných polévkových těstovin voda olej/máslo
Postup přípravy
Omyté hovězí maso nakrájejte na malé kousky, osmahněte ho krátce na troše oleje nebo másla, podlijte vodou a nechte dusit. Mrkev a petržel oloupejte, omyjte a nastrouhejte na hrubším struhadle. Zeleninu přidejte k masu, dolijte vodu podle potřeby a vše uvařte do měkka. Mezitím uvařte do měkka těstoviny. Uvařené hovězí maso a zeleninu rozmixujte, propasírujte nebo rozmačkejte. Do připraveného pokrmu vmíchejte jogurt a uvařené těstoviny.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
sanchesa
(upraveno)
10. 4. 2012, 8:54
Krásný recept hned v týdnu ho vyzkouším
Jana

nahlásit