(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
Znojemská omáčka
Potřebné ingredience
500 g vepřového masa, 4 kyselé okurky, 2 uvařená vejce, 2 tenké párky, 3 lžíce plnotučné hořčice, cibule, 1 masox, lžička červené papriky, sůl, pepř, instantní jíška.
Postup přípravy
Maso si nakrájíme na plátky nebo menší kousky. Naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran. Poté opečeme na pávni do hněda s cibulkou. Přendáme do papiňáku, přidáme hořčici, mletou papriku, zalijeme vodou (podle toho, kolik chceme mít omáčky), přidáme 1/2 nakrájených okurek na drobno. Vaříme 30 minut. Poté přidáme nakrájené párky, zbytek okurek a nakrájená vajíčka. Dochutíme a zahustíme instantní hnědou jíškou. Podáváme s rýží, knedlíkem nebo těstovinami.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
plamenek
(upraveno)
19. 2. 2019, 8:02
To jsou rozlítané ptáčky z vepř.masa.
smolinka1
(upraveno)
18. 2. 2019, 17:15
Robila som podľa tohoto receptu a je to naozaj výborné Ďakujem za receptík