(recept
si oblíbilo 24 návštěvníků)
Katův šleh
Potřebné ingredience
750 g vepřové kýty
150 g cibule
100 g naložených okurek
100 g sterilovaných kapií (bez nálevu)
100 g kečupu
3 feferonky
olej
worcester
sůl
mletý pepř
Postup přípravy
Plátky vepřového masa pokrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji osmažíme (orestujeme) skoro do měkka. Přidáme cibuli pokrájenou na kostičky a necháme zesklovatět. Pak vložíme pokrájené okurky a kapie, nadrobno pokrájené feferonky, kečup, několik kapek worcesteru a krátce podusíme (do změknutí masa). Nakonec dochutíme dle chuti.
Příloha: hranolky, krokety, rýže, brambory nebo pečivo.
Příloha: hranolky, krokety, rýže, brambory nebo pečivo.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé