Debrecínská pečeně
Potřebné ingredience
1kgHovězí maso,2 párydebrecínské párky,2 cibule,sladká červená paprika
Postup přípravy
Maso prošpikujeme párkama,které jsme nechali chvíli v mrazničce,když nějaké zbydou,tak se můžou hodit do hotové omáčky.Potom maso na pánvičce opečeme ze všech stran,aby se zátáhlo,výpek slijeme do tlakového hrnce,může se dělat i v normálním,ale trvá to dlouho,na něm uděláme cibuli,hodíme maso,zaprášíme červenou paprikou,nalijeme vodu,tak aby bylo maso ponořené,dáme masox a necháme vařit zhruba hodinu a půl,možná i dýl,podle velikosti masa.Po uvaření maso vyhmeme a omáčku zahusíme jíškou a hodíme zbylí párek na kolečka a dochutíme solí,pepřem a na zjemění nalijeme trošičku 31% smetany.Může se to dělat i z vepřového,to se tak dlouho nevaří.Recept mám od tchýně.Dobrou chut´.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé