Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Segedínský guláš

0.0
Segedínský guláš

Potřebné ingredience

2 cibule
1/4 kg kyselého zelí
1/2 kg vepřového masa
sladká mletá paprika
750 ml vody + 750ml na dolévání
1/2 dcl sladké smetany na šlehání
sůl

Postup přípravy

Osmahneme cibulku a přdáme mletou papriku. Potom přidáme na kousky nakrájené vepřové maso, osolíme ho, a osmahneme ho z obou stran. Potom přidáme zelí a 750ml vody a necháme chvilku povařit. (Pokud je potřeba, doléváme vodu.) Nakonec zjemníme smetanou.

Osmahneme cibulku a přdáme mletou papriku.

Potom přidáme na kousky nakrájené vepřové maso, osolíme ho, a osmahneme ho z obou stran.

Takhle vypadá osmažené masíčko.

Přidáme zelí

...a přilijeme 750ml vody

Nakonec zjemníme smetanou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie