(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Segedínský guláš
Potřebné ingredience
2 cibule
1/4 kg kyselého zelí
1/2 kg vepřového masa
sladká mletá paprika
750 ml vody + 750ml na dolévání
1/2 dcl sladké smetany na šlehání
sůl
Postup přípravy
Osmahneme cibulku a přdáme mletou papriku. Potom přidáme na kousky nakrájené vepřové maso, osolíme ho, a osmahneme ho z obou stran. Potom přidáme zelí a 750ml vody a necháme chvilku povařit. (Pokud je potřeba, doléváme vodu.) Nakonec zjemníme smetanou.
Osmahneme cibulku a přdáme mletou papriku.
Potom přidáme na kousky nakrájené vepřové maso, osolíme ho, a osmahneme ho z obou stran.
Takhle vypadá osmažené masíčko.
Přidáme zelí
...a přilijeme 750ml vody
Nakonec zjemníme smetanou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé