(recept
si oblíbilo 19 návštěvníků)
Rychlá zmrzlina
Potřebné ingredience
2 pikaa v tubě4 vanilkové smetanové Lipánky20 ml smetany na šlehání
Postup přípravy
Lipánka rozbalíme a krém vyklepneme z kelímků do mísy (všechny 4 do jedné). Přilijeme smetanu a nasypeme cukr. Vše řádně našleháme.
Směs naplníme do nastříkávacího pytle s ozdobným nástavcem a nastříkáme zpět do kelímků, tak že pomalu točivým pohybem naplníme kelímek do 3/4 (opakujeme u všech kelímků). Navrch vymačkáme pikao do kříže (nebo jej necháme stéci po vroubcích hmoty).
Takto připravené vložíme kelímky do mrazáku na 3 hodiny. Poté vyndáme a ihned podáváme.
Směs naplníme do nastříkávacího pytle s ozdobným nástavcem a nastříkáme zpět do kelímků, tak že pomalu točivým pohybem naplníme kelímek do 3/4 (opakujeme u všech kelímků). Navrch vymačkáme pikao do kříže (nebo jej necháme stéci po vroubcích hmoty).
Takto připravené vložíme kelímky do mrazáku na 3 hodiny. Poté vyndáme a ihned podáváme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
bubík4
(upraveno)
18. 4. 2007, 13:31
všem se moc omlouvám, má tam být 20ml, jdu to opravit
Kikina1
(upraveno)
18. 4. 2007, 13:01
Co to je 2 ml??? To je kapka?
Jitule64
(upraveno)
18. 4. 2007, 12:34
Určitě vyzkouším! Jsme s manželem nanukový a zmrzlinový!
Jitule64
(upraveno)
18. 4. 2007, 13:47
@Jitule64
jj... to je v pohodě. Já bych to zamíchala podle oka. Taky se mi to nezdálo, tak jsem říkala, že budu míchat, dokud se mi to nebude zdát dostastečně zředěné. Už se na tu dobrůtku těším!
batroska
(upraveno)
3. 4. 2007, 10:28
Dobrý den...kolik cukru?a smetany jen 2 mililitry?