(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Špenátové lívanečky
Potřebné ingredience
1/2 špenátu,
50 g másla,
na špičku nože prášku do pečiva,
2 žloutky,
30 g hladké mouky,
sůl, pepř,
koření podle chuti,
2 vejce
Postup přípravy
Špenát povaříme 3-5 minut ve vodě, scedíme, umeleme na masovém strojku. Máslo utřeme se syrovými žloutky, přidáme sůl, koření, špenát a mouku. Dobře promícháme a nakonec přidáme pevný sníh z bílků. Řídké těsto lijeme do vymaštěných důlků lívanečníku a malé lívanečky opékáme po obou stránkách.
Jako přílohu můžeme podávat velmi chutné brambory opečené se sýrem a s cibulkou viz RECEPTY
Jako přílohu můžeme podávat velmi chutné brambory opečené se sýrem a s cibulkou viz RECEPTY
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé