Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

pařížský

0.0
pařížský

Potřebné ingredience

Jako pokaždé Pařížská šlehačka ,ledové kaštanky ,šlehačka a plno čokolády

Postup přípravy

Upečeme korpus potřeme šlehačkou Dáme vytvořené čoko ozdúbky a máme hotovo :-)

Transfer folie na čokoládu je jednoduchá Hledala jsem vtom vědu a nic natom není Natře se na foli teplá čokoláda a nechá se zatuhnout a potom se krásně odlepí opravdu žádna věda :-)

***

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

JITULE40 4. 2. 2012, 17:39
(Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (^) (^) (^) (^) (L) (L) (L)
lukatra 5. 2. 2012, 10:02
@JITULE40 děkuji (L) (L) (L) (F)
gonzar 8. 1. 2012, 22:54
Moc hezký (^) A díky za postup při práci s folií. (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) (clamp)
lukatra 9. 1. 2012, 16:37
@gonzar děkuji (L) (L) (L)
(Gabriška) 6. 1. 2012, 20:51
Jéé, ten bych si dala ke (C) :-$Vypadá moc lákavě (Y) (Y) (Y)
lukatra 7. 1. 2012, 10:46
@(Gabriška) (L) (L) (L) (L) (L) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie