(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
pařížský
Potřebné ingredience
Jako pokaždé Pařížská šlehačka ,ledové kaštanky ,šlehačka a plno čokolády
Postup přípravy
Upečeme korpus potřeme šlehačkou Dáme vytvořené čoko ozdúbky a máme hotovo :-)
Transfer folie na čokoládu je jednoduchá Hledala jsem vtom vědu a nic natom není Natře se na foli teplá čokoláda a nechá se zatuhnout a potom se krásně odlepí opravdu žádna věda :-)
***
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
JITULE40
(upraveno)
4. 2. 2012, 17:39
lukatra
(upraveno)
5. 2. 2012, 10:02
@JITULE40
děkuji
gonzar
(upraveno)
8. 1. 2012, 22:54
Moc hezký A díky za postup při práci s folií.
lukatra
(upraveno)
9. 1. 2012, 16:37
@gonzar
děkuji
(Gabriška)
(upraveno)
6. 1. 2012, 20:51
Jéé, ten bych si dala ke Vypadá moc lákavě
lukatra
(upraveno)
7. 1. 2012, 10:46
@(Gabriška)