Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Krůtí maso s mrkví a pórkem

0.0
Krůtí maso s mrkví a pórkem

Potřebné ingredience

300g krůtích řízků,
3 velké mrkve,
1 pórek,
3 lžíce olivového oleje,
kostka zeleninového nebo drůbežího bujónu,
1,5dl vody,
sůl, pepř,
100 ml smetany z rostl.oleje,
citrónová šťáva

Postup přípravy

Krůtí řízky omyjeme, pokrájíme. Mrkev a pórek pokrájíme na proužky nebo kolečka. Na oleji osmahneme maso a zeleninou, posílíme, opepříme, zalijeme vodou, přidáme bujón a 5 min dusíme. Zalijeme smetanou, necháme vzkypět a zakápneme citrónovou šťávou. Můžeme zahustit světlou jíškou, ale nemusí se. :-) Podáváme na vařených těstovinách, nebo s rýží a bohatou zeleninovou oblohou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

judunaja 2. 11. 2008, 13:10
Dnes jsem uvařila k obědu. Další výborná obměna jídelníčku. (Y) (Y) (Y) Dík za receptík (pl) (pl) (F) Zuzana
Johanka1 23. 7. 2008, 15:23
Měli jsme dnes s těstovinami a báječně jsme si pochutnali (jidlo).

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie