(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Nejlepší čokoládová poleva :-)
Potřebné ingredience
4 tyčinky ledových kaštanů kastrůlek
Postup přípravy
Nejlepší poleva jakou znám, je z ledových kaštanů.Postup je jednoduchý.V kastrůlku rozpustíme 4 tyčinky - stačí na jeden větší plech - pozor jen na trojku,ať se nám nepřipálí :-) Nic jiného nepřidáváme.Poté rozetřeme na moučník a dáme do chladu ztuhnout.V teple trošku poleví,ale neteče, jen se lépe krájí - nepraská.Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jananovazak
(upraveno)
7. 10. 2020, 20:41



nahlásit

janulynka
(upraveno)
20. 7. 2012, 20:13
Zkusila jsem a vážně super nápad



nahlásit

Šimasonka82
(upraveno)
3. 1. 2012, 20:16
ja rozpouštím v kastrůlku s nepřilnavým povrchem a pak už vodní lázeň nepotřebuju.Moje babička rozpouštěla v obyčejným kastrůlku a taky nepoužívala vodní lázeň.Jo jo určitě je to starý recept,nenašla jsem ho tu, proto jsem ho sem dala - možná jsem hledala špatně
.Recept je taky výborný.Vyzkoušela jsem jich mraky,ale kaštany jsou nejlepší.Na Vánoce je odlévám do formiček a dělám dětem čokoládu



nahlásit

Alla
(upraveno)
3. 1. 2012, 19:12
Tuhle polevu děláme už leta,jen kaštany rozpouštíme v dalším katrůlku s vodou.Ve vodní lázni.

nahlásit

plamenek
(upraveno)
3. 1. 2012, 19:18
@Alla
ano,rozpouštím ve vodní lázni nebo v mikrovlnce,ale to hlídám.Je to hodně starý recept,jen já to používám 20 let.
nahlásit

Alla
(upraveno)
4. 1. 2012, 11:03
@plamenek
Já to tedy v mikrovlnce nezkoušela,jen ve vodní lázni a vždy v pohodě.A já co si pamatuji,tak to používáme více jak 35 let.¨Zkoušela jsem rozpustit i ty bílé,ale není to ono.Krásný den

nahlásit