(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Punc ala Kekina
Potřebné ingredience
1 litr ovocneho caje (1 litr vody s tremi sacky caje), 2 litry cerveneho vina (nejlepe Zweigelt), 6 sacku Glühfix (sacky na svarak), 2 litry dzusu z cervenych pomerancu nebo normalni pomerancovy dzus, 1/4 - 1/2 kilo cukru, 2 pomerance rozpulene na pulku (do nich vpichnete doprostred kus skorice a okolo napichejte hrebicky), 1/4 litru - 1/2 litru rumu, ovovce (my davame lesni plody - pulku hned do svaraku a zbytek si davame po troskach do hrnicku)
Postup přípravy
Vse varime, tak jak je napsano vyse, na 60-70 stupnu, ne vice. Pred pouzitim nezapomeneme vytahnout sacky z caje a z Glühfixu. Dobrou chut maminky a vesely novy rok, pred i po pouziti punce! :o)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kekina
(upraveno)
25. 11. 2013, 16:34
Pani Ilono dekuji, vsem nám chutnalo, jako každým rokem