Maso na moravance
Potřebné ingredience
Na 4 porce- 4 kuřecí plátky (nejlepší vykoštěná stehna),5x sterilovanou moravanku, vejce,strouhanku,brambory,olej
Postup přípravy
Maso omyjeme, osušíme a osolíme.Obalíme nejdříve ve strouhance a potom ve vajíčku. Po té osmažíme na panvičce do zlatova.Potom maso naskládáme do zapékací mísy a zalijeme moravankou i s nálevem pokud máte rádi ostřejší feferonu rozkrájejte a pokud ne tak jí tam nedávejte okurky a cibulka co je v moravance jsou celé je dobré je nkrájet na kousky a dáme do trouby zapéct asi na 20min. při 180-200°C. Jako příloha jsou nejlepší brambory ale můžou být i hranolky. Přeji dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé