(recept
si oblíbilo 19 návštěvníků)
Omáčka pivovarského sládka
Potřebné ingredience
3 lžíce sádla nebo oleje, 1 velká cibule, 400g zadního hovězího (kýta), sůl ,1/2 lžičky drceného kmínu, drcený pepř, 1/2 lžičky oregana ,100g paprikové klobásy, hladká mouka ,150-200ml světlého nízkostupňového piva.
Postup přípravy
Rozehřejeme si sádlo nebo olej a zpěníme na něm cibulku nakrájenou na jemno. Přidáme nakrájené kostky masa, opečeme, osolíme a okořeníme. Maso dusíme ve vlastní šťávě za občasného míchání dokud není měkké. Poté k masu přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a po vydušení šťávy lehce zaprášíme moukou a osmahneme. Nakonec zalijeme pivem a řádně povaříme. Servírujeme s houskovým knedlíkem nebo rýží.
Vařil dnešní oběd přítel a bylo to moc dobré!!!!!!!!!
Vařil dnešní oběd přítel a bylo to moc dobré!!!!!!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
horstka
(upraveno)
6. 1. 2013, 19:19
Dnes byla k obědu a měla ooooobr úspěch Díky za recept
marcela54
(upraveno)
9. 1. 2013, 11:36
@horstka
Marti,jsem ráda,že se povedla a že všem chutnala.zdravím Marcela
kikimama
(upraveno)
13. 9. 2012, 10:20
Dneska bude k obědu tak jsem zvědavá
jerabnice
(upraveno)
6. 9. 2012, 13:26
moc děkuji za super recept doma úspěch konečně něco jiného než rajda,koprovka,svíčková........ přítele ovažte mašlí
marcela54
(upraveno)
13. 9. 2012, 18:45
@jerabnice
Ahojky Jituš,kam že mám tu mašli uvázat???Díky a jsem ráda,že chutnalo
sudina
(upraveno)
14. 1. 2012, 7:12
tak to prubnu zítra -to vypadá dobře
Pegy 11
(upraveno)
31. 12. 2011, 19:21
Marcelko,chválím.Vyborné,moc nám to chutnalo a rozhodně budene dělat častěji. )
marcela54
(upraveno)
4. 1. 2012, 8:20
@Pegy 11
Ahoj Martétko,jsem ráda,že Vám chutnala u nás taktéž oblíbená )